FC BIO-SANITARY PAD HERBA (SERBAGUNA)

TERBAIK UNTUK MENGEKALKAN KESIHATAN

5 Jenis Herba Asli Utama Di Dalam Bio-Sanitary Pad

5 Jenis Herba Asli Utama Di Dalam Bio-Sanitary Pad

Di bawah adalah antara herba-herba asli yang terkandung di dalam Bio-Sanitary Pad :


 
A. Mai Fang Shi
Mai Fang Stone adalah bahan yang dapat merangsang pertumbuhan anak-anak pokok dan mengawal penyakit pokok. Ia juga membantu untuk membunuh keracunan organik yang terdapat dalam perut di samping memberikan keharuman kepada barangan dan mengawal segala penyakit daripada mudah merebak.
 
 
B. Peppermint
Peppermint adalah baik untuk penghidap buasir. Ia juga dapat mengurangkan rasa panas baran seseorang dan baik untuk membuang angin. Bertindak sebagai Pain Killer dan mengurangkan rasa gatal. Kesan yang paling utama adalah dapat menyembuhkan penyakit yang dibawa oleh mulut seperti ulser. Peppermint juga dapat membantu merawat selsema, stress dan membersihkan hati.
 
 
C. Ming Fang
Ming Fang adalah baik untuk membunuh bakteria/cacing dalam badan. Ia juga bertindak sebagai pembersih darah beku dalam rahim (period pain). Ini kerana ia merupakan agen antiseptik dan anti-bakteria yang dapat membunuh segala kuman yang terdapat di dalam faraj. Ia juga dapat mengawal penyakit fibroik.
 
 
D. Bing Pian
Bing Pian memberi kesan dari segi mengurangkan rasa panas (memberikan rasa sejuk dingin). Ia juga dapat merawat kulit yang melecur dan juga mengurangkan sebarang kesakitan. Bin Pian juga bertindak sebagai antiseptik.
 
 

E. Kuai Mu You
Kuai Mu You/Cypress Oil dapat menahan atau mengawal daripada terkena sebarang jangkitan. Ia juga dapat menahan sakit pinggang dan sakit saraf. Ini secara tidak langsung dapat membantu sistem peredaran darah berjalan dengan lancar.

http://www.availbeauty.com/ms/testimonial_fc.jsp

 

 

 

 

 

 

 

 

MASA TIDAK MENUNGGU KITA